Da kommer det endelig informasjon om oppstart av barneklatringa 🙂

Det var i fjor ganske mange barn, noe som gjorde at det ble mye venting. For å bøte på dette setter vi tak på antall barn. I år lager vi derfor 2 grupper.

Vi trenger også nye instruktører!
Gruppe 1: Denne gruppen starter opp umiddelbart. Vi har instruktør på plass og er klare. Her vil det være plass til 15 barn. Prisen for denne gruppen blir 500,- pr. termin + 250 i basis-avgift. Klatredag vil være tirsdager 17-19. Foreldre må være med å sikre. Påmelding til Vivian (vmh@weber-norge.no evt. tlf 91663176). Oppstart 2/9-14.

Gruppe 2: Denne gruppen er ikke klar, og vi trenger instruktører. Her vil det være plass til 20 barn. Fokus vil være «å komme igang». All aktivitet baserer seg på foreldres innsats, instruktørens jobb vil være å sørge for at alt går riktig for seg samt gi instruksjon for sikring av barna. 250,- i basis-avgift. Klatredag vil være mandager 17-19, hvis det startes opp.

Instruktør til gruppe 2 kan være hvem som helst, men fortrinnsvis noen som har tilknytning til gruppe 2, f.eks en eller flere av foreldrene. Vedkommende må være over 18 år. Man godkjennes av klubben gjennom kompetanse iht. NKF kompetanse-program eller kurs. Det er ikke krav om brattkort. Kurset gis gratis av klubben og går over 2 kvelder. Det er krav om vandel iht. NKF + NIF sine regler. Instruktør må være tilstede, men arbeidet kan deles. Evt. stedfortreder må ha samme godkjenning som ordinær instruktør.

Ta kontakt med Simen (simen@upngo.no evt. tlf 47471138) for å melde sin interesse som instruktør.

Generelt: Barneklatringen følger skoleruta, og det er kun klatring når det er ordinære skoledager. Det er ikke klatring i skolens sommerferie. Året deles i 2 terminer, høst og vår-termin.

Tags:

Comments are closed